Ska åka till Skåne på bröllop

En av mina bästa vänner ska inom kort gifta sig och jag är bjuden på deras bröllop. Hon bor i Skåne, så hon har bokat in ett vackert ställe där, som ni kan se på bröllopskåne.se. Jag kommer att ta båten över till Oskarshamn och sedan vidare ner till detta ställe när det är dags. Jag kommer att stanna över med, för vill inte åka hem efteråt. Vill vara med på festligheterna efteråt, dricka lite champagne och sånt ni vet. Jag ser fram emot detta bröllop och jag är så glad för min väninnas skull. Det lustiga är att hon och hennes blivande man, de träffades faktiskt tack vare mig!

Vackra Skåne

Även om jag tycker mycket om min egen ö, Gotland där jag bor, så är det alltid kul med andra landskap. Skåne i sig är ju faktiskt riktigt vackert, men jag har inte sett så mycket av det egentligen. Så kanske man ska se till att åka runt lite i detta landskap efter bröllopet, för att se sig om. Det finns ju en massa sevärdheter här med.

Bröllop hemmavid med

I år är det inte bara i Skåne jag ska på bröllop. Lite senare i år blir det ett hemmavid med på Gotland. Det är min systers äldsta tös som ska gifta sig. Detta kommer de att göra i Visby och jag är med och hjälper till att styra upp det. Men det blir senare i år.

16 Aug 2018