Semester i Sverige

Du som jobbar på fabrik, likt Vecto AB eller inom industrin, du har ofta semester under den så kallade industrisemestern. Det brukar vara vecka 28,28,30 och 31. Sen kan det så klart variera. Men, det är inte lång tid kvar tills det är tid att ha semester och om du inte bestämt än vad du vill göra, så kan det vara hög tid att göra det nu. Mycket bokas upp långt i förväg. Att semestra runt om i Sverige är inte fel. Du kan satsa på att campa, bo på hotell eller varför inte ett B&B? Det är rätt mysigt att bila runt i Sverige och se sig omkring, eller välja ett specifikt landskap eller en särskild stad.

Vad vill du göra på semestern?

Sen är det så klart inte ett måste att åka iväg bara för att du har ledigt. Det kan vara lika skönt att hänga hemma i trädgården om du har en sådan. Att påta i landen, eller fixa med huset, det är det många som uppskattar att göra. 

Sen kan man ju göra båda delar. Har du mint 4 veckor ledigt så kan du ju dels åka iväg, dels stanna hemma med. 

Många vill åka utomlands då de är lediga. Men svenska sommaren när den är bra, då är den fantastisk. Så varför inte ta och upptäcka det denna sommaren? Det finns ju mängder att se, från norr till söder.

28 May 2021