Gillar du att inreda?

När det kommer till att göra om hemma eller att pyssla med inredning så finns det flera sätt att gå tillväga på. En del skaffar nya möbler medan andra som jag, köper nya tapeter hos Tapetstore. Genom en tapet kan man förändra ett rum drastiskt, men utan att det kostar så mycket. Inte är det svårt att tapetsera heller. Även om du innan aldrig testat att tapetsera så kommer du märka att det är enkelt. Tapetstores tapeter är extra enkla att sätta upp då de är lite tjockare än de flesta andra tapeter samt att de är av typen "non-wowen easy up" vilket innebär att man sätter limmet på väggen i stället för på tapeten. Du kommer upptäcka hur roligt det är med att tapetsera!

Fototapeter

Om du går in och kikar på Tapetstore.se så kan du se att de erbjuder något som heter fototapeter. Välj mellan hundratals bilder eller ladda upp egna bilder, beskära dem och få dem levererade hem snabbt som en fototapet som du blir ensam om att ha. Tapetstore har även vanliga tapeter om du föredrar det. Alla deras tapeter tillverkas i Tierp och är både miljövänliga och dessutom brandskyddsklassade, så du kan köpa flera rullar till flera rum med gott samvete.

Vad gör Tapetstore speciellt?

Tapetstore erbjuder fototapeter som är billiga, men de tummar inte på sin kvalitet! Deras tapeter är välgjorda och du kommer bli supernöjd om du beställer tapeter från dem. Inredning har aldrig varit enklare, en fototapet senare och du har ett helt nytt rum. Andra fördelar med att köpa tapeter hos Tapetstore är:

  • Frakten är snabb och dessutom fri
  • Du får fototapeter i hög kvalitet som är tillverkade i Sverige
  • Hos Tapetstore får ni 100 % nöjdhetsgaranti
  • Fototapeter som är miljövänliga
  • Motiv som passar alla
  • Det är enkelt att beställa online
30 Oct 2014