Förhöj känslan till maten

Med en pepparkvarn från culina.se får du en kvarn som maler peppar på allra bästa sätt. Att mala sin egen peppar smakar så mycket bättre än de färdigmalna pepparsorter som finns att köpa. Peppar är en krydda som används i många maträtter och genom att använda en pepparkvarn får du en smakrikare maträtt som har en mycket härligare karaktär än färdigmalet.

Pepparkvarn från Culina

Du kan enkelt köpa din pepparkvarn på culina.se. Du hittar flera olika varianter av pepparkvarnar här, både när det gäller design och former. Kanske du vill ha en klassisk kryddkvarn eller så är du ute efter en mer modern kvar. Culina har bland annat modeller så som:

  • Peugeot Paris
  • Peugeot Chateauneuf
  • T&G Pepparkvarn
  • Zassenhaus kryddkvarn

De pepparkvarnar du hittar hos Culina kan även användas till att mala salt med. Men se till att du har en kvarn till varje krydda. Det är inte bra att använda samma kvarn till olika kryddor, då de kan ta smak av varandra. En pepparkvarn från Culina har ett malverk i sig som är av högsta kvalitet. Malverket kan ställas in för att ge dig olika grovheter på pepparn som du maler. Det gör att du kan få finmalen eller grovmalen peppar precis hur du vill ha det.

Enkelt att beställa

Culina är en svensk specialbutik för alla som tycker om att laga mat och att baka. Hos dem hittar du det mesta du behöver till köket. De har funnits på nätet sedan 2004 och deras mål är att alltid ha det allra bästa sortimentet på marknaden. Utöver pepparkvarnar hittar du bland annat stekpannor, kastruller och mycket mer. Det är enkelt att beställa det du behöver här och de levererar snabbt! Du har din pepparkvarn eller dina andra produkter inom 1-3 dagar.

19 Dec 2014