Skönt att få hjälp med städningen!

En sak som ofta tar mycket tid i anspråk för många är städning! Det ska städas inför helgen, under helgen, du kanske ska ha fest eller så är det en flyttstädning som ska göras. Att städa är något som många gör för att de måste och inte för att de tycker det är kul. Givetvis finns det ju de personer som älskar att städa, men är du inte en av dem så kan du ju alltid anlita en Städfirma i Stockholm. Städenergi är en städfirma som utför flera olika sorters städning åt både privatpersoner och företag.

Låt någon annan städa åt dig

stadenergi.se kan du enkelt boka in flyttstädning om du har planer på att flytta, men inte har tiden att själv städa. Dessutom har Städenergi andra städningar som passar dina behov. Det de kan erbjuda är bland annat:

  • Hemstädning – Ditt hem blir skinande rent
  • Flyttstädning – Du får garanterat godkänt på din besiktning
  • Storstädning – En storstädning är bra att börja med
  • Visningsstädning – Om du har planer på att sälja ditt hus
  • Byggstädning – De städar åt företag som behöver denna form av städning
  • Kontorstädning – Öka trivseln på jobbet

Dessutom kan du boka in fönsterputsning, trappstädning och golvvård hos Städenergi. Du kan alltså boka in både tillfälliga städningar och städningar som är regelbundna. Städningen anpassar efter dig som kund och vad du har för önskemål. Städenergi arbetar utifrån checklistor och du kan få tillgång till den om du vill se exakt vad det är som ingår i den städningen du är intresserad av. Eftersom städning ingår i RUT-avdraget så behöver det inte heller bli så dyrt att låta någon annan göra själva flyttstädningen. Den tiden kan du istället lägga på att komma till rätta i din nya bostad med alla saker det innebär.

19 Dec 2014